«Все про бухгалтерський облік»

Всеукраїнська професійна газета

Зробити стартовою в Internt Explorer
Головна » Корисне » Відповіді на питання читачів » Готель, ресторан, кафе (ГоРеКа)
Всі рубрики
Автотранспорт на предприятии
Акцизный сбор
Банковские услуги
Банкротство
Бухучет
Бюджетные учереждения
В зоне АТО
Валютные расчеты и ценности
Внешнеэкономическая деятельность
Военный сбор
Гостиница, ресторан, кафе (ГоРеКа)
Государственные закупки
Грязный сбор
Другие вопросы
Единый налог
ЕСВ и социальное страхование
ЖКХ
Земельные отношения
Земельный налог
Инвентаризация
Интеллектуальная собственность
Кадровое делопроизводство
Командировки
Местные налоги и сборы
Налог на недвижимое имущество
Налог на прибыль
Налог с доходов физлиц
НДС
Недвижимость
Неприбыльные организации
Операции с недвижимым имуществом
Оплата труда, индексация
Отпуска
Отчетность (статистическая, финансовая и налоговая
Патентование и лицензирование
Пенсии
Первичные документы
Проверки на предприятии
Производство
Ресурсные платежи
РРО, касса, расчеты
Сельское хозяйство
Соцобеспечение граждан
Страхование
Строительство
Таможенные вопросы
Торговля
Транспортное экспедирование, логистика
Транспортный налог
Трудоустройство инвалидов
Туристическая деятельность
Фиксированный сельхозналог
Ценные бумаги
Частное предпринимательство
Эконалог
Юридические вопросы

Як заповнити номенклатуру у підсумковій ПН
Запитання: Наше підприємство належить до суб'єктів ресторанного господарювання. Як правильно заповнити графу «Номенклатура товарів/послуг» податкової накладної за щоденними підсумками?

У відповіді враховано норми законодавства станом на 05.05.2015
Відповідь редакції на це питання

Підакцизні товари в підсумковій ПН: як правильно заповнити

Підкажіть, будь ласка, як правильно скласти податкову накладну за результатами дня? Чи потрібно зазначати код УКТ ЗЕД для кожного підакцизного товару чи можна записати загальною сумою? Які штрафи передбачені за порушення?

 

У відповіді враховано норми законодавства станом на 15.05.2015
Відповідь редакції на це питання

Як списати до витрат затрати на ремонт ресторану
Чи можна визнавати витратами, пов'язаними з госпдіяльністю фізособи-підприємця, повністю оплачені витрати на придбання будматеріалів, робіт, послуг (призначених для ремонтно-будівельних робіт на об'єкті) з подальшим їх занесенням до книги доходів та витрат в 2015 році? Оскільки дохід від ресторану буде отриманий у наступних періодах після початку його експлуатації.
Якщо ні, то чи можна проводити капіталізацію активу на бухгалтерському рахунку 15 з подальшим введенням в експлуатацію й поступовим відображенням витрат у вигляді нарахованої амортизації?

У відповіді враховано норми законодавства станом на 13.05.2015
Відповідь редакції на це питання

КНИГА ПІДПРИЄМЦЯ-ЗАГАЛЬНОСИСТЕМНИКА: ЧИ ПОТРІБНА ОКРЕМА НА КОЖНОГО ПРАЦІВНИКА ТА ЯК ВІДОБРАЗИТИ ДИСКОНТИ
Чи потрібно заводити Книгу доходів та витрат на бармена, якщо вже є РРО? Як вести Книгу обліку доходів і витрат за новою формою, якщо в ресторані алкоголь продається барменом за дисконтними картками з різним дисконтом — 5%, 15% та 20%?

У відповіді враховано норми законодавства станом на 28.07.2011
Відповідь редакції на це питання

ПОСЛУГИ ТИМЧАСОВОГО РОЗМІЩЕННЯ: ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВА СЕРТИФІКАЦІЯ ТА ЛІЦЕНЗУВАННЯ
Підприємство надає послуги з короткострокового проживання та харчування. Чи обов’язково мати на ці послуги сертифікат чи ліцензію на ведення діяльності?

У відповіді враховано норми законодавства станом на 14.01.2011
Відповідь редакції на це питання

Пошук по сайту:

Супер книги придбати швидко

Інтерв'ю з поетом
Євгенієм Юхницею

uhnitca_interview.mp3
Голосування за кращу, на Вашу думку, експертну роботу